OrangeMan

Cart
Your cart is currently empty.

OrangeMan - Hur man köper snus i Spanien

OrangeMan - Hur man köper snus i Spanien
Som skandinav boende i Spanien har det alltid varit ett problem att få tag på snus. Det har blivit lättare nyligen dock på grund av några nätbutiker som erbjuder leverans av den nya hypade produkten, helvitt snus (tobaksfritt snus).

När jag vill ha nikotin behöver jag det nu. Inte om två dagar eller nästa vecka. Lyckligtvis har vi välsignats med en webbplats som erbjuder leverans samma dag i Costa del Sol, Spanien, men de slutade nyligen erbjuda den här tjänsten. Stanna dock med mig. Bara några dagar efter att de avbrutit sin leveransservice dyker orangeman.store upp från ingenstans. Det är som den gamla webbplatsen jag använde, men på steroider. De erbjuder inte bara nikotinpåsar utan deras egna patenterade nikotinpinnar och inhalatorer. De har leverans samma dag i Costa del Sol, Spanien för endast 5,99 € och den snyggaste webbplatsen någonsin. Det är superlätt att använda och du får all information du behöver om varje produkt.

Jag är en av OrangeMans nöjda kunder och det här är jag som skriver om min erfarenhet. Jag rekommenderar starkt alla mina andra snus-begärande skandinaver att använda OrangeMan!

Puss och kram

Sandra L.
Previous post